Samen leven
Samen leren
Samen doen

Wie zijn wij?

Informatie over onze school

Wij zijn een katholieke Scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium. Onze school staat op een prachtig landgoed in Zeist. Ons motto is samen leven, samen leren, samen doen. Bij ons op school kunnen leerlingen zich breed ontwikkelen en leren ze voor het leven. Wij zoeken de balans in onze waarden: Hier werken we aan intellectuele rijkdom én aan innerlijke rijkdom, we vinden het individu, maar ook de groep belangrijk, we zijn ambitieus, maar gezelligheid en sfeer zijn net zo belangrijk!

Wil je meer weten over onze missie en visie?
Wil je meer weten over ons onderwijsaanbod?
Wil je meer weten over activiteiten en aanmelden groep 7 en 8?

 

Studiehub De BreulStudiehub De Breul

Kan jij wel wat ondersteuning bij huiswerk gebruiken? Dan is StudieHub De Breul voor jou! StudieHub De Breul is een initiatief voor toegankelijke studiebegeleiding voor en door leerlingen van scholengemeenschap De Breul.

Informatie klas 2 t/m 6

Goed om te weten

14 juli: uitslagdag CE 3
15 juli t/m 16 augustus: school gesloten, telefonisch niet bereikbaar
ZOMERVAKANTIE: 11 juli t/m 19 augustus

Schoolgids

De nieuwe Schoolgids 2022-2023 is klaar!

Social media

Wist je dat onze rector actief is op Instagram en Twitter? Zo blijf je altijd op de hoogte over alles wat er in onze school gebeurt! 

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

[instagram-feed]

Fijne zomervakantie!