De Breul

Aanmelden van nieuwe leerlingen klas 2 t/m 6 voor het schooljaar 2020 -2021

Je wilt aanmelden op De Breul?

Je bent van harte welkom!

Overstappen van een andere school naar De Breul kan per start van een nieuw schooljaar. Een uitzondering hierop is als het een leerling betreft die lopende het schooljaar verhuist naar ons wervingsgebied.

Voor klas 2 t/m 6 kunnen leerlingen woonachtig in de gemeente Zeist, gemeente Utrechtse Heuvelrug en gemeente Bunnik, Odijk en Werkhoven zich aanmelden. Leerlingen die zich voor 1 juni hebben aangemeld en waarvan wij het complete leerlingdossier positief hebben kunnen beoordelen, worden gegarandeerd aangenomen. Het leerlingdossier moet aangeleverd worden door de afleverende VO-school. Voor leerlingen van buiten de regio geldt dat deze kunnen worden aangenomen als wij voldoende plek hebben.

Procedure:

Incomplete dossiers nemen wij niet in behandeling!

Informatie:
Voor specifieke informatie kunt u per mail contact opnemen met de teamleiders:
Mavo 1-4: Mevrouw Ilonka de Hart            i.dehart@de-breul.nl
Havo 1-3: Mevrouw Simone Magnée         s.magnée@de-breul.nl
Havo 4-5: Mevrouw Mariska Punt              m.punt@de-breul.nl

Vwo 1-2: De heer Sido van Westreenen     s.vanWestreenen@de-breul.nl
Vwo 3-4: De heer Marnix Kolet                 m.kolet@de-breul.nl
Vwo 5-6: Mevrouw Marit van Daal             m.vandaal@de-breul.nl

Wijze van aanmelden

Klik onder 'Nieuwe aanmelding' op de knop.

Na het verzenden van het formulier dat u dan krijgt, worden de ingevoerde gegevens samengevat in een pdf-document. Dat document kunt u dan openen via een nieuwe knop die dan verschijnt.

Het pdf-document dient u af te drukken en na controle te ondertekenen en vervolgens op te sturen naar de school, t.a.v. leerlingadministratie.

Fout herstellen

Mocht u na afdrukken nog een fout ontdekken en heeft u de website al gesloten, dan kunt u de gegevens wijzigen door onderaan deze pagina onder 'Aanmelding wijzigen' het BSN-nummer in te vullen en het formulier te laten openen met de al ingevoerde gegevens.
U kunt dan nogmaals het pdf-document laten maken en dat afdrukken.

Pdf openen

Een pdf-document kan geopend worden met Adobe Reader (hier) of FoxIt reader (hier). Op de meeste pc's is Adobe Acrobat al geïnstalleerd.

Nieuwe aanmelding

Kies de knop hieronder als u het digitale formulier nog niet eerder heeft ingevuld.

Aanmelding wijzigen

U kunt het formulier heropenen en wijzigingen aanbrengen, indien u het formulier al ingevuld heeft en na controle fouten heeft ontdekt in het pdf-document.
U kunt dan na het aanbrengen van de wijzigingen een nieuw pdf-document downloaden en afdrukken. Na een nieuwe controle kunt u het formulier alsnog ondertekenen en naar de school opsturen.


BSN-nummer:

 

 

Sitemap  |  Index  |   Zoeken